top of page

Usein kysyttyä

Miten ostan verkkokaupasta kertakäynnin tai viikkokortin?

Uusi asiakas, jolla ei ole vielä asiakastietoja:

Mene verkkokauppaan

ja klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu-painiketta. Klikkaa sitten avautuvasta pikkuikkunasta Ei tunnusta? Luo uusi -painiketta. Kirjoita huolellisesti asiakastiedot, tarkistathan erityisesti sähköpostin oikeinkirjoituksen. Osta kertakäynti tai viikkokortti verkkokaupassa. Saat sähköpostiisi henkilökohtaisen pin-koodin, jolla pääset harjoittelemaan klo 06-21. Kertakäynti on voimassa kertaluonteisesti. Viikkokortti on voimassa 7 peräkkäistä päivää. Kertakäynti tai viikkokortti hyvitetään mikäli liityt jäseneksi tai hankit vuosikortin kuntosalille.

Asiakas, jolla on jo asiakastiedot (aikaisemmin hankittu kuukausijäsenyys, vuosikortti, kertakäynti tai viikkokortti):

Mene verkkokauppaan

ja klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu-painiketta. Kirjaudu sisään tai mikäli olet unohtanut salasanan klikkaa sitten avautuvasta pikkuikkunasta Unohditko salasanan -painiketta. Kirjoita Sähköpostiosoite-laatikkoon asiakastiedoissasi käyttämäsi sähköpostiosoite. Mikäli sähköpostiosoitteesi on muuttunut, päivitäthän sen Jennille jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Ethän tee uusia asiakastietoja. Osta kertakäynti tai viikkokortti verkkokaupassa. Saat sähköpostiisi henkilökohtaisen pin-koodin, jolla pääset harjoittelemaan klo 06-21. Kertakäynti on voimassa kertaluonteisesti. Viikkokortti on voimassa 7 peräkkäistä päivää. Kertakäynti tai viikkokortti hyvitetään mikäli liityt jäseneksi tai hankit vuosikortin kuntosalille.

 

Miten maksan liikuntaetuuksilla Liikuntakeskus Ruukissa?

Voit maksaa meillä kaikilla suomalaislla liikuntaetuuksilla eli liikuntaseteleillä (Smartum, Virike, Tyky) ja liikuntaetuussovelluksilla (Epassi, Smartum, Edenred, Eazybreak jne.) paikan päällä ja etänä. Voit tulla myös paikan päälle vakiopalveluaikoina tai sopia Jennin kanssa oman palveluajan jenni@liikuntakeskusruukki.fi / 045 315 3545.

 

Uusi jäsen tai vuosikorttilainen näin maksat etänä: Etsi liikuntaetuutesi aplikaatiosta (Epassi, Smartum, Edenred, Eazybreak jne.) käyttöpaikkahausta Liikuntakeskus Ruukki ja maksa haluamasi summa. Ota kuitista kuvakaappaus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Mikäli saa otettua kuvakaappausta, ei se haittaa, laitathan kuitenkin sähköpostia. Kerro sähköpostiviestissä myös minkä tuotteen haluat ostaa.

Käythän tekemässä asiakastiedot verkkokaupassamme

Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kirjaudu-painiketta. Klikkaa sitten avautuvasta pikkuikkunasta Ei tunnusta? Luo uusi -painiketta. Kirjoita huolellisesti asiakastiedot, tarkistathan erityisesti sähköpostin oikeinkirjoituksen.

 

Voit toimittaa kerralla myös suuremman määrän liikuntaetuuksia. Huomioithan, että meille jo toimitettuja liikuntaetuuksia ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.

 

Jäsen tai vuosikorttilainen näin maksat etänä: Voit maksaa liikuntaetuuksilla milloin tahansa ja maksamasi määrä liikuntaetuutta hyvitetään seuraavassa mahdollisessa laskussa tai laskuissa. Voit toimittaa kerralla myös suuremman määrän liikuntaetuuksia. Liikuntaetuus ei siis koskaan mene hukkaan. Etsi liikuntaetuutesi aplikaatiosta käyttöpaikkahausta Liikuntakeskus Ruukki ja maksa haluamasi summa. Ota kuitista kuvakaappaus ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Mikäli saa otettua kuvakaappausta, ei se haittaa, laitathan kuitenkin sähköpostia. Kerro sähköpostiviestissä myös minkä tuotteen haluat ostaa. Huomioithan, että meille jo toimitettuja liikuntaetuuksia ei palauteta tai vaihdeta rahaksi. Mikäli maksat tiettyä laskua liikuntaetuuksilla, tulee lasku maksaa liikuntaetuuksilla 4 viikkoa ennen eräpäivää.

Mikä on laiteopastus?

Turvallisten tekniikoiden osaaminen liikkeissä on ensisijaisen tärkeää. Harjoitteleminen on myös motivoivampaa ja mielekkäämpää, kun osaa käyttää laitteita ja välineitä oikein. Voit käyttää laiteopastuksen laitteisiin ja välineisiin tutustumiseen tai vaikka tsekkauttaa perusliikkeiden (kyykky, maastaveto, penkki) tekniikat. Jäsenyyteen ja vuosikorttiin sisältyy kertaluonteinen laiteopastus, jossa valmentajamme on kanssasi salilla opastamassa laitteiden, välineiden sekä tekniikoiden kanssa. Yleensä jokaisella löytyy tekniikoissa hiomista, esimerkiksi olkapäiden, polvien tai selän hyvinvoinnin varmistamiseksi. Laiteopastuksia tekevät Hannu ja Kati. 

- Hannun tavoittaa hannu@muscleteam.fi / 044 307 9529 ja tästä https://vello.fi/muscleteam8/ pääset katsomaan Hannun palveluista lisää.

- Katin tavoittaa kati@elokatsu.fi / 040 543 00 27 ja tästä https://www.elokatsu.fi/liikuntakeskusruukki/#laiteopastus pääset katsomaan Katin palveluista lisää.

Ostettuasi jäsenyyden tai vuosikortin kuntosalille, voit varata laiteopastuksen ottamalla yhteyden joko Katiin tai Hannuun, kun olet saanut infoviestin jäsenyydestä tai vuosikortista sähköpostiisi. Laiteopastus on aina asiakkaan näköinen ja asiakkaan toiveiden mukainen.

Onko Liikuntakeskus Ruukissa ikäraja / lapset Liikuntakeskus Ruukissa?

Kuntosalilla voivat harjoitella kaikki 12 vuotta täyttäneet. Jokaisella kuntosalilla harjoittelevalla tulee olla oma jäsenyys, vuosikortti, kertakäynti tai viikkokortti voimassa. Voit hankkia ne verkkokaupasta

 

Jäsenille ja vuosikorttilaisille tarkoitetussa laiteopastuksessa jokaisen kanssa käydään laitteet ja turvalliset tekniikat läpi.

 

Alle 12-vuotiaiden tulee olla Liikuntakeskus Ruukin järjestämissä liikuntaryhmissä, lapsiparkissa tai loungessa. Turvallisuussyistä alle 12-vuotiaat eivät voi oleskella liikuntakeskuksen muissa tiloissa tai olla laitteilla.

 

Lapsille on suunniteltu omia ohjattuja liikuntaryhmiä, joissa sisältö vaihtelee ikätason mukaan. Tiedotamme näistäpalvelut-sivulla. Voit laittaa toiveita sähköpostitse jenni@liikuntakeskusruukki.fi.

Meiltä löytyy lapsiparkki. Lapsiparkki ei ole valvottu. Lapsi on vanhemman vastuulla lapsiparkissa. Vanhempien tulee huolehtia, että lapsi pysyy lapsiparkissa tai loungessa.

Mitä teen, jos olen hukannut kulkutunnisteeni?

Mikäli olet hukannut kulkutunnisteesi, ilmoita siitä välittömästi sähköpostitse jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Nouda asiakaspalvelun aukioloaikoina (ma ja ti klo 16:00-18:30, huomioi loma-ajat) uusi kulkutunniste. Uusi kulkutunniste maksaa 15€.

 

Muistathan, että kulkutunniste on henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa muiden käyttöön. Väärinkäytöksistä veloitamme sinulta 250€ tarkastusmaksun.

Onko Liikuntakeskus Ruukkiin mahdollista tehdä yrityssopimuksia?

Kyllä, teemme yrityssopimuksia.

 

Työnantajalla on vuosittain mahdollisuus tukea verovapaasti henkilöstön liikuntaa 400 eurolla vuosittain työntekijää kohti. Henkilöstön hyvinvointiin satsattu euro tulee jopa 5,5 kertaisena takaisin mm. vähentyneinä sairauspoissaoloina. Tämä etu kannattaa siis hyödyntää!

 

Ota yhteyttä jenni@liikuntakeskusruukki ja kerro toiveistasi. Voimme toteuttaa yhdessä henkilöstönne hyvinvointia lisääviä tapahtumia ja palveluita. Erilaiset jäsenyys- ja korttivaihtoehdot on mahdollista sovittaa yrityksenne tarpeisiin.

Järjestääkö Liikuntakeskus Ruukki tyky- ja tyhypäiviä tai polttareita?

Kyllä, järjestämme mielellämme liikunnallisia tyky- ja virkistyspäiviä erilaisille ryhmille, kuten yritykset, yhteisöt ja kaveriporukat. Meiltä voit tilata myös oman yksityistunnin omalle ryhmällesi kertaluonteisesti tai viikoittain. Voimme toteuttaa monipuolisesti erilaisia lajeja ja tunteja. Kysy lisää jenni@liikuntakeskusruukki.fi.

 

Liikuntakeskus Ruukissa on upeat puitteet henkilöstön sekä ryhmien liikuttamiselle ja virkistämiselle. Kellokosken Ruukki on miljöönä uniikki ja tuo oman lisänsä elämykselliseen tapahtumaanne. Meiltä saatavilla myös ruokatarjoilut yhteistyössä legendaarisen Kinuskillan kanssa.

 

Ota yhteyttä jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Suunnitellaan yhdessä teille mielekäs kokonaisuus.

Voiko teiltä varata yksityistunteja urheiluseuralle, työporukalle tai muulle yhteisölle?

Kyllä, järjestämme mielellämme yksityistunteja erilaisille ryhmille, kuten yritykset, yhteisöt ja kaveriporukat. Meiltä voit tilata oman yksityistunnin omalle ryhmällesi kertaluonteisesti tai viikoittain. Voimme toteuttaa monipuolisesti erilaisia lajeja ja tunteja. Kysy lisää jenni@liikuntakeskusruukki.fi.

 

Liikuntakeskus Ruukissa on upeat puitteet henkilöstön sekä ryhmien liikuttamiselle ja virkistämiselle. Kellokosken Ruukki on miljöönä uniikki ja tuo oman lisänsä elämykselliseen tapahtumaanne. 

 

Ota yhteyttä jenni@liikuntakeskusruukki.fi. Suunnitellaan yhdessä teille mielekkäät treenit.

Mitä odotamme sinulta?

Olet vastuussa siitä, että terveydentilasi on riittävä palveluiden käyttöön. Hanki tarvittaessa riittävä vakuutusturva. Liikuntakeskus Ruukki ei vastaa mahdollisista henkilö- tai omaisuusvahingoista.

 

Voit säilyttää tavaroitasi liikuntakeskuksessa vierailun ajan lukittavissa kaapeissa. Liikuntakeskus Ruukki ei vastaa tiloihin jätetyistä tavaroista. Kaappeihin ei voi jättää tavaroita yön yli säilytykseen. Kaappeihin yli yön säilytykseen jätetyt tavarat otetaan talteen ja luovutetaan omistajalle 5€ maksua vastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina.

 

Suorituskykyä parantavien aineiden tai huumaavien aineiden käyttö tai niiden vaikutuksen alaisena oleskelu on ehdottomasti kielletty Liikuntakeskus Ruukin tiloissa.

 

Toimi kunnioittavasti sekä huomaavaisesti muita ihmisiä kohtaan ja noudata Liikuntakeskus Ruukin salietikettiä. 

bottom of page